Klanten in beeld

Klanten in beeld

PROFESSOR MR. PIETER VAN VOLLENHOVEN EN DE FM-50

Na een uitgebreide demonstratie en een weekje testrijden was het snel geregeld. Voortaan kan Professor Mr. Pieter van Vollenhoven de volledig elektrische FM-50 en zijn passie voor fotografie geweldig combineren. “Met heel veel plezier heb ik in 2013 bij de heer Theo de Jong – directeur en eigenaar van Frisian Motors BV – een elektrische transporter FM-50 gekocht.

AFGELEVERD: EEN LEFFERT FM-50 VOOR BEN WOLDRING

Sinds kort kunnen we weer een BN’er toevoegen als eigenaar van een Leffert. Niemand minder dan Ben Woldring is trotse bestuurder geworden van een Leffert FM-50. Na een korte demonstratie was de keuze snel gemaakt. De kenmerkende eigenschappen van 60 km/u en 100% elektrische aandrijving spraken Ben erg aan.

SCHIERMONNIKOOG GAAT VOOR DUURZAAM

Vrouwe Jakoba bezorgt uw maaltijden nu 100% duurzaam. De familie Smit bezorgt op het gehele eiland Schiermonnikoog al jaren heerlijke maaltijden en streekproducten. Voorheen gebruikte men hiervoor het aloude bekende Italiaanse ijsco karretje van Piaggio, maar helaas was deze na vele gereden kilometers overleden.

RECREATIEPARK DE MOLENHOF TE WEERSELO KIEST VOOR 3 LEFFERTS FM-50

De voorgaande Gators waren inmiddels afgeschreven en aan vervanging toe. Bij de zoektocht naar een vervangend alternatief was elektrische aandrijving een vereiste, gezien de voordelen van minder geluid en minder onderhoud. En zo viel het oog op de Leffert FM-50 van Frisian Motors. De machines zijn geleverd met een extra snelheidsbegrenzer die afhankelijk van de toegewezen contactsleutel een snelheid hebben van 15 km/u of 60 km/u.

KRUIDVAT EN TREKPLEISTER GAAN OVER OP ELEKTRISCH

In Heteren staat één van de grootste distributiecentra van Nederland. Vanuit hier worden alle vestigingen van de Trekpleister en Kruidvat bediend, zowel in Nederland als in België. De eigenaar, AS Watson Group, heeft voor het interne transport gekozen voor de elektrische transporter van Frisian Motors.

STAATSBOSBEHEER TEST DE FM-50

Staatsbosbeheer Regio Schoonloo-Orvelte heeft een uitgebreide test gedaan met onze elektrische transporter. Alle medewerkers konden een proefrit maken door bos en heide en daar werd gretig gebruik van gemaakt. “We hebben veel elektrische voertuigen gezien. Die bevielen niet zo op de slechte boswegen. Ze kwamen vast te zitten: dat waren meer golfkarretjes. Maar die van Frisian Motors overtrof alles wat we hebben gezien.

COA KIEST VOOR LEFFERT

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft begin dit jaar gekozen voor de inzet van de elektrische transporters van Frisian Motors. “De vaak uitgestrekte terreinen op de azc locaties zijn niet meer te belopen”, zo vertelt stafmedewerker facilitaire zaken Unit Noord Arnold Lutke. De huismeesters (Technische Dienst) op locatie maken gretig gebruik van de wagens tot volle tevredenheid.

Cees en Geraldine Blaauw uit Normandië Frankrijk maaien met de Rimmert FM-70

Cees en Geraldine kwamen eind 2016 voor het eerst bij Frisian Motors. Gelijk waren zij enthousiast over ons en de producten. Cees en Geraldine hebben een mooie Franse camping en richten zich goed op de verduurzaming hiervan. Naast het milieu oogpunt was ook het weinige geluid dat geproduceerd wordt belangrijk voor hun. Omdat ook in Frankrijk het gras goed wil groeien en het echtpaar met hun zonnepanelen eigen stroom opwekken wilden ze ook elektrisch gaan maaien. Daarvoor waren zij bij ons aan het juiste adres. Vrij snel waren ze erover uit dat er een FM-70 op transport naar Normandië moest. Nu een jaar later komen er nog steeds positieve berichten vanuit Frankrijk. Cees zit nog wekelijks onder de heerlijke Franse zon op de FM-70 te maaien.