Leffert FM-50 Transporter

Leffert FM-50 Transporter

Geruisloos en
milieuvriendelijk

Je vrijwel geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruwe terreinen, strand, bos of juist indoor. Dat maakt de volledig elektrische Leffert FM-50 van Frisian Motors mogelijk. De Lefferts werkvoertuigen worden geassembleerd in onze Nederlandse fabriek. Deze 100% elektrische aangedreven voertuigen zijn stoer en stevig gebouwd. Bovendien is de functionaliteit enorm groot. Standaard levert Frisian Motors deze transporter op kenteken, zodat het voertuig is toegelaten voor gebruik op de openbare weg. De actieradius is mede afhankelijk van de omstandigheden en bedraagt 60-80 km. De maximale snelheid van de Leffert FM-50 is 55 km/uur.

Benieuwd hoe de Leffert rijdt?

UITERLIJK

Zelf samenstellen

Afhankelijk van de gebruikswensen kan het voertuig niet alleen technisch, maar ook qua uiterlijk geheel naar wens van de klant worden samengesteld. Zakelijke gebruikers kunnen in sommige gevallen gebruik maken van subsidieregelingen van de overheid. Bij specifieke gebruiksdoeleinden zijn er tal van accessoires beschikbaar, die het voertuig multifunctioneel maken. Denk hierbij aan verlengde of geheel gesloten laadbakken of een gesloten (verwarmde) cabine. Zelfs een uitvoering als verlengde vierzitter behoort tot de mogelijkheden.

100% OP STROOM
Uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC) en een externe acculader op het lichtnet is de Leffert-transporter overal en altijd binnen acht uur opgeladen (vier uur is optioneel). Het voertuig is standaard voorzien van de onderhoudsvrije AGM-accutechniek. Dit type accu is zeer stabiel in gebruik en voor 99% recyclebaar. Ook hebben we speciaal voor onze voertuigen Lithium accu’s ontworpen. Deze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina.

Op maat gemaakt

Ontdek alle mogelijkheden met onze configurator

FM-80 zijkant

Vervangbaar

Leffert terreinbanden, set van 4 stuks.
Bestellen

Cabine

Wilt u er graag warmpjes bij zitten? Dan is het mogelijk om de cabine van de Leffert winddicht te maken!
Meer informatie

Maatwerk

Veel aspecten van het voertuig kunnen aangepast worden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Meer informatie

Technische highlights