fbpx
FM-50 Elektrische Transporter 1

Fabriek voor slim elektrisch rijden en werken 

DE LEFFERT FM-50 TRANSPORTER

Je vrijwel geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruwe terreinen, strand, bos of juist indoor. Dat maakt de volledig elektrische Leffert FM-50 van Frisian Motors mogelijk. De Lefferts werkvoertuigen worden geassembleerd in onze Nederlandse fabriek. Deze 100% elektrische aangedreven voertuigen zijn stoer en stevig gebouwd. Bovendien is de functionaliteit enorm groot. Standaard levert Frisian Motors deze transporter op kenteken, zodat het voertuig is toegelaten voor gebruik op de openbare weg. De actieradius is mede afhankelijk van de omstandigheden en bedraagt 60-80 km. De maximale snelheid van de Leffert FM-50 is 55 km/uur.

Benieuwd hoe de Leffert rijdt? Vraag geheel vrijblijvend een proefrit aan!

100% OP STROOM

 

Uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC) en een externe acculader op het lichtnet is de Leffert-transporter overal en altijd binnen acht uur opgeladen (vier uur is optioneel). Het voertuig is standaard voorzien van de onderhoudsvrije AGM-accutechniek. Dit type accu is zeer stabiel in gebruik en voor 99% recyclebaar. Ook hebben we speciaal voor onze voertuigen Lithium accu’s ontworpen. Deze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina

Wilt u zelf een Leffert FM-50 transporter of bijbehorende onderdelen en accessoires bestellen, klik dan hier  om naar de webshop te gaan.

Indien u meer technische informatie wilt over het voertuig dan kunt u terecht op onze downloads pagina. Hiervoor heeft een account nodig.

Wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor subsidie of bent u benieuwd hoeveel u eventueel kan krijgen? Frisian Motors zoekt het voor u uit!

UITERLIJK

 

Afhankelijk van de gebruikswensen kan het voertuig niet alleen technisch, maar ook qua uiterlijk geheel naar wens van de klant worden samengesteld. Zakelijke gebruikers kunnen in sommige gevallen gebruik maken van subsidieregelingen van de overheid.
Bij specifieke gebruiksdoeleinden zijn er tal van accessoires beschikbaar, die het voertuig multifunctioneel maken. Denk hierbij aan verlengde of geheel gesloten laadbakken of een gesloten (verwarmde) cabine. Zelfs een uitvoering als verlengde vierzitter behoort tot de mogelijkheden.

TECHNISCHE HIGHLIGHTS

 

– Standaard geleverd met kenteken
– Snelheid 55 km/uur

– Actieradius 60-80 kilometer
– Multifunctionele toepassing
– Geen BPM, wegenbelasting en bijtelling
– Tanken voor nog geen 3 euro
– Subsidiemogelijkheden
– Ook verkrijgbaar op landbouwkenteken

Download hier de folder van de Leffert FM-50 Transporter.

FM-50 Elektrische Transporter 2

Heeft u nog een voertuig staan, die u graag wilt inruilen of bent u gewoon benieuwd hoeveel u er nog voor zou kunnen krijgen? Frisian Motors geeft u een eerlijke prijs

FM-50 Elektrische Transporter 3
FM-50 Elektrische Transporter 4
FM-50 Elektrische Transporter 5
FM-50 Elektrische Transporter 6
FM-50 Elektrische Transporter 7
FM-50 Elektrische Transporter 8