Leffert FM-80 Transporter Verlengd 2WD

Leffert FM-80 Transporter Verlengd 2WD

Geruisloos en
milieuvriendelijk

Geheel gebaseerd op het succes van de Leffert FM-50. De Leffert FM-80 is de verlengde versie en biedt plaats aan 4 en optioneel 6 mensen.  Standaard is het voertuig voorzien van stuurbekrachtiging en heeft daardoor toch een acceptabele draaicirkel. Verzwaarde vering en een zeer robuuste cabine met polyester dak. Dit volledig elektrische voertuig is vrijwel geruisloos, milieuvriendelijk en behoeft weinig onderhoud. De Leffert FM-80 wordt veelal gebruikt voor (natuur) tochten, personenvervoer bij evenementen en pendeldiensten.
Het voertuig wordt geleverd met een landbouw kenteken voor gebruik op de openbare weg, u dient dus te beschikken over een auto- of tractor rijbewijs. De maximale snelheid bedraagt 40 km/uur. De actieradius is gelijk aan de tweezits-variant: 60 – 80 kilometer.

Wilt u zelf een Leffert FM-80 transporter of bijbehorende onderdelen en accessoires bestellen, klik dan hier om naar de webshop te gaan.

Indien u meer technische informatie wilt over het voertuig dan kunt u terecht op onze downloads pagina. Hiervoor heeft een account nodig.

Benieuwd hoe de Leffert rijdt?

Volledig elektrisch

De Leffert FM-80 is uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC). Met een bijgeleverd externe acculader kunt u de accu’s van dit voertuig opladen op het lichtnet. Opladen met de standaard lader duurt acht uur en met de versnelde lader (optioneel) wordt de laadtijd verlaagd tot slechts vier uur. Dit voertuig wordt standaard geleverd met Lithium accu's. Krachtige accu's welke een goede actieradius bieden. De lithium accu's zijn speciaal voor onze voertuigen ontworpen. Deze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina.

SAMENSTELLEN
Op basis van de wensen van de klant, kunnen wij zowel het uiterlijk als de techniek aanpassen. Voor zakelijke gebruikers geldt dat zij in bepaalde gevallen gebruik kunnen maken van subsidieregelingen van de overheid, zoals de Vamil (willekeurige afschrijving) en de MIA (extra aftrekmogelijkheid van de fiscale winst).

Op maat gemaakt

Ontdek alle mogelijkheden met onze configurator

Vervangbaar

Leffert terreinbanden, set van 4 stuks.
Bestellen

Kuipstoel

Wil jij nog meer comfort tijdens het rijden? Naast een bankje bieden wij ook kuipstoelen aan!
Bestellen

6 persoons

De Leffert Cargo heeft een plaats voor 4 personen en een verlengde laadbak en biedt nog meer ruimte.
Meer informatie

Technische highlights