Leffert FM-100 Transporter 4WD

Leffert FM-100 Transporter 4WD

LEFFERT FM-100 4WD

Wilt u met 4-6 personen extreme omstandigheden opzoeken, zoals het strand, de bergen of wilt u aanhangers gebruiken tot 1000 kg? Dan is de Leffert FM-100 4WD uw voertuig! Voorzien van lage gearing voor extreem sterke tractie. Tevens beschikt het voertuig standaard over vele extra’s, zoals stuurbekrachtiging, onafhankelijke vering en remschijven en 350 kg laadvermogen in de laadbak.

100% OP STROOM

Uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC) en een externe acculader op het lichtnet is de Leffert-transporter overal en altijd binnen acht uur opgeladen (vier uur is optioneel). Het voertuig is standaard voorzien van de onderhoudsvrije AGM-accutechniek. Dit type accu is zeer stabiel in gebruik en voor 99% recyclebaar. Optioneel kunnen zwaardere accupakketten toegepast worden. Ook hebben we speciaal voor onze voertuigen Lithium accu’s ontworpen. Deze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s en gaan tot 3x zo lang mee. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina

Benieuwd hoe de Leffert rijdt?

Veilig rijden

De Leffert is rondom voorzien van schijfremmen, onafhankelijke wielophanging en heeft voor beide banken standaard veiligheidsgordels voor 4 personen (uitbreidbaar tot 6 personen). Voor elk type terrein zijn de juiste bandprofielen beschikbaar. Zo ervaart u volledig elektrisch rijden en werken ook op een veilige manier.

Direct contact

Interesse gekregen? Vraag dan nu een vrijblijvende proefrit aan!

Technische highlights