Leffert FM-100 Transporter 4WD

Leffert FM-100 Transporter 4WD

LEFFERT FM-100 4WD

Wilt u met 4-6 personen extreme omstandigheden opzoeken, zoals het strand, de bergen of wilt u aanhangers gebruiken tot 1000 kg? Dan is de Leffert FM-100 4WD uw voertuig! Voorzien van lage gearing voor extreem sterke tractie. Tevens beschikt het voertuig standaard over vele extra’s, zoals stuurbekrachtiging, onafhankelijke vering en remschijven en 350 kg laadvermogen in de laadbak.

100% OP STROOM

Uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC) en een externe acculader op het lichtnet is de Leffert-transporter overal en altijd binnen acht uur opgeladen (vier uur is optioneel). Het voertuig is standaard voorzien van een lithium accu pakket. Dit type accu is zeer stabiel, krachtig en heeft een 4x langere levensduur, dan de AGM Loodaccu’s. De Lithium accu’s zijn speciaal ontworpen voor onze voertuigen en verbeteren het rijgedrag drastisch. Aangezien de accu’s aanzienlijk lichter zijn, dan de AGM loodaccu’s en besparen daarmee circa 260 kg. 

Benieuwd hoe de Leffert rijdt?

Veilig rijden

De Leffert is rondom voorzien van schijfremmen, onafhankelijke wielophanging en heeft voor beide banken standaard veiligheidsgordels voor 4 personen (uitbreidbaar tot 6 personen). Voor elk type terrein zijn de juiste bandprofielen beschikbaar. Zo ervaart u volledig elektrisch rijden en werken ook op een veilige manier.

Direct contact

Interesse gekregen? Vraag dan nu een vrijblijvende proefrit aan!

Vervangbaar

Nog meer grip met de all-trail banden. Daarnaast zijn de banden makkelijk te vervangen.
Bestellen

4wd

De Leffert FM-100 is 4wd en kan gemakkelijk geschakeld worden met de 2wd.
Meer informatie

Hefinrichting achter

Zowel voor, als achter is het mogelijk om een hefinrichting aan te sluiten. Met de hefinrichting kun je kleine landbouwmachines aansluiten.
Meer informatie

Technische highlights