Leffert FM-100 Transporter 4WD

Leffert FM-100 Transporter 4WD

LEFFERT FM-100 4WD

Wilt u met 4-6 personen extreme omstandigheden opzoeken, zoals het strand, de bergen of wilt u aanhangers gebruiken tot 1000 kg? Dan is de Leffert FM-100 4WD uw voertuig! Voorzien van lage gearing voor extreem sterke tractie. Tevens beschikt het voertuig standaard over vele extra’s, zoals stuurbekrachtiging, onafhankelijke vering en remschijven en 350 kg laadvermogen in de laadbak.

Benieuwd hoe de Leffert rijdt?

Veilig rijden

Zelf samenstellen

Afhankelijk van de gebruikswensen kan het voertuig niet alleen technisch, maar ook qua uiterlijk geheel naar wens van de klant worden samengesteld. Zakelijke gebruikers kunnen in sommige gevallen gebruik maken van subsidieregelingen van de overheid. Bij specifieke gebruiksdoeleinden zijn er tal van accessoires beschikbaar, die het voertuig multifunctioneel maken. Denk hierbij aan verlengde of geheel gesloten laadbakken of een gesloten (verwarmde) cabine. Zelfs een uitvoering als verlengde vierzitter behoort tot de mogelijkheden.

Veilig rijden
De Leffert is rondom voorzien van schijfremmen en heeft voor beide stoelen vierpuntsgordels. Voor elk type terrein zijn de juiste bandprofielen beschikbaar. Zo ervaart u volledig elektrisch rijden en werken op een veilige manier!

100% OP STROOM
Speciaal voor onze voertuigen hebben wij een krachtige accu ontworpen. Onze Lithium accu’s zijn krachtiger, laden sneller op, zijn minder zwaar en gaan drie keer langer mee dan de loodaccu’s. De accu's zijn uitgerust met de nieuwste accu wisseltechniek (AC) en een externe acculader op het lichtnet is de Leffert-transporter overal en altijd binnen acht uur opgeladen (vier uur is optioneel). Meer informatie over de Lithium accu’s vind je op onze Lithium pagina.

Bestel nu de Leffert FM-50 transporter of bijbehorende onderdelen en accessoires in onze webshop. Voor meer technische informatie over het voertuig verwijs ik u door naar onze downloads pagina. Hiervoor dient u een account aan te maken.

Direct contact

Interesse gekregen? Vraag dan nu een vrijblijvende proefrit aan!

Vervangbaar

Nog meer grip met de all-trail banden. Daarnaast zijn de banden makkelijk te vervangen.
Bestellen

4wd

De Leffert FM-100 is 4wd en kan gemakkelijk geschakeld worden met de 2wd.
Meer informatie

Hefinrichting achter

Zowel voor, als achter is het mogelijk om een hefinrichting aan te sluiten. Met de hefinrichting kun je kleine landbouwmachines aansluiten.
Meer informatie

Technische highlights