Leffert FM-40 Transporter

Leffert FM-40 Transporter

Het kleinere zusje
van de FM-50

Het kleinere zusje van de FM-50. Natuurlijk gemaakt met de filosofie van Frisian Motors in gedachten. Sterk, functioneel en standaard al een complete machine. Tussen de FM-50 en een golfkar zit er qua kracht, mogelijkheden en prijs een vrij groot gat. Deze wordt met de 100% elektrische FM-40 opgevuld.

Het voertuig wordt standaard geleverd met een weg toelating, ingebouwde lader, dak en polycarbonaat voorruit en bereikt een snelheid tot 45 km/h. De actieradius van de FM-40 is 50-60 km, afhankelijk van de rij-omstandigheden. Het geteste bereik in Nederland is 62 km. De Leffert FM-40 heeft subsidie mogelijkheden. Door de onafhankelijke ophanging en vering is de FM-40 geschikt voor onverharde wegen, terreingebruik en bospaden. Samen met de krachtige motor en constante elektrische kracht zal de Leffert FM-40 u niet teleurstellen.

Benieuwd hoe de Leffert rijdt?

Als bedrijf volledig
elektrisch rijden?

Zelf samen te stellen

De Leffert FM-40 is 100% elektrisch. Uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC) en een ingebouwde acculader. Op te laden bij elk willekeuring stroompunt, is de Leffert FM-40 overal en altijd binnen zes uur opgeladen. Het voertuig is standaard voorzien van onderhoudsvrije AGM-accutechniek.

Stabiele accu
Dit type accu is zeer stabiel in gebruik en voor 99% recyclebaar. Ook hebben we speciaal voor onze voertuigen Lithium accu’s ontworpen. Deze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina.

Subsidie

Heeft u nog een voertuig staan, die u graag wilt inruilen of bent u gewoon benieuwd hoeveel u er nog voor zou kunnen krijgen?

Vervangbaar

Leffert FM-40 terreinbanden set.
Meer informatie

Handige accessoire

Trekhaak inclusief montagesteun. Maximaal trekgewicht 350 kg.
Meer informatie

Handige accessoire

Spiegelset voor de Leffert FM-40. Links & rechts.
Meer informatie

Technische highlights