Leffert FM-55 Elektrische Transporter

Leffert FM-55 Elektrische Transporter

Geruisloos en
milieuvriendelijk

U wilt op een snelle manier uit kunnen stappen, maar de kracht en snelheid van de FM-50? Dan is de FM-55 het voertuig voor u! Door de functionele bankjes is het geen enkel probleem om snel uit te stappen. Het voertuig oogt stoer en overmeestert elk terrein of u nu op het strand rijdt of de in de bossen! Daarnaast is de functionaliteit enorm, ideaal voor het vervoeren van klein materieel, zoals gereedschappen of een bosmaaier.

De FM-55 kan geheel worden samengesteld, naar uw wensen en behoeftes. Een klein voorproefje van de mogelijkheden? Neem dan een kijkje bij de configurator!

Benieuwd hoe de Leffert rijdt?

ALS BEDRIJF VOLLEDIG ELEKTRISCH RIJDEN?

De FM-55 wordt standaard geleverd met de onderhoudsvrije loodaccu’s. Deze accu’s zijn speciaal ontworpen voor onze elektrische voertuigen. De AGM loodaccu’s worden geleverd met een volautomatische lader. Dat betekent dat de accu kan worden aangesloten op het lichtnet. Wanneer de accu’s vol zijn slaat de lader automatisch uit en gaat over op een druppelstand. Hierdoor blijft de accu tijdens geen gebruik goed onderhouden. Binnen een tijd van 8 uren is het accupakket weer opgeladen.

Optioneel zijn er ook verbeterde en krachtigere accu’s beschikbaar. Hiervoor hebben we nieuwe accu’s ontworpen voor onze voertuigen. Onze Lithium accu’s zijn krachtiger, laden sneller op, zijn minder zwaar en gaan drie keer langer mee dan de loodaccu’s. Meer informatie over de Lithium
accu’s vind je op onze Lithium pagina.

Bestel nu de Leffert FM-55 transporter of bijbehorende onderdelen en accessoires in onze webshop. Voor meer technische informatie over het voertuig verwijs ik u door naar onze downloads pagina. Hiervoor dient u een account aan te maken.

Subsidie

Wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor subsidie of bent u benieuwd hoeveel u eventueel kan krijgen?

Vervangbaar

Leffert terreinbanden, set van 4 stuks.
Bestellen

Functioneel bankje

Stap gemakkelijk in en uit de Leffert met het functionele bankje.
Button

Accessoires

Maak de Leffert nog veelzijdiger met een trekhaak.
Bestellen

Technische highlights

Afhankelijk van de gebruikswensen kan het voertuig niet alleen technisch, maar ook qua uiterlijk geheel naar wens van de klant worden samengesteld. Zakelijke gebruikers kunnen in sommige gevallen gebruik maken van subsidieregelingen van de overheid. Bij specifieke gebruiksdoeleinden zijn er tal van accessoires beschikbaar, die het voertuig multifunctioneel maken. Denk hierbij aan verlengde of geheel gesloten laadbakken of een gesloten (verwarmde) cabine. Zelfs een uitvoering als verlengde vierzitter behoort tot de mogelijkheden.

Vervangbaar

Leffert terreinbanden set van 4 stuks.
Button

Handig bankje

Stap makkelijk in en uit door het functionele bankje.
Button