Modellen

Modellen

Onze modellen

Ons aanbod
elektrische buggy's

Leffert FM-40 Transporter 2WD

Leffert FM-50 Transporter 2WD

Leffert FM-55 Transporter

Op maat gemaakt

Ontdek alle mogelijkheden met onze configurator

Heeft u een vraag?

Veelgestelde vragen

De Leffert FM-50 gaat circa 55 km/h en de FM-90 4×4 gaat circa 45 km/h. Zowel de FM-80 als FM-100 gaan beide circa 40 km/h. Het is mogelijk om de maximale snelheid te laten verlagen door Frisian Motors, bijvoorbeeld in verband met veiligheid op evenementen of recreatieterrein. U kunt zelf kiezen welke beperkte maximale snelheid u wilt. Deze snelheidslimiet kent twee vormen: vast en variabel. Bij een vaste limiet zorgen wij dat de machine niet sneller wil dan de gewenste snelheid. Bij een variabele limiet kan door middel van een beheerderssleutel worden geschakeld tussen de lage en hoge snelheid.

Ja, alle voertuigen uit Leffert transporter serie wordt standaard geleverd met een wegtoelating. Ze hebben een Europese type goedkeuring, De Leffert FM-50 en FM-90 wordt standaard op kenteken geleverd. De Leffert FM-80 en FM-100 worden standaard met een landbouw kenteken geleverd. De FM-40 heeft een typegoedkeuring als brommobiel.

De standaard levertijd bedraagt 4 à 6 weken. Echter wanneer u specifieke wensen heeft, dan kan het zijn dat de termijn langer is. Wij geven u bij bestelling een indicatie van de verwachte levertijd. Ook tijdens de productie wordt u op de hoogte gehouden indien de leverdatum wijzigt. 

De meeste subsidies zijn voor zakelijke gebruikers. Landelijke subsidies vermelden wij op onze website, maar het loont ook te informeren bij lokale overheden voor subsidies, zoals bij gemeente of provincie. Gezien het feit dat de meeste subsidies gebaseerd zijn op fiscale voordelen is het uiteindelijk te verwachten voordeel per aanvrager verschillend. Voor meer informatie over subsidies kunt u onze subsidiecalculator-pagina bekijken.