Leffert FM-90 Transporter 4WD

Leffert FM-90 Transporter 4WD

LEFFERT FM-90 4WD

Zoekt u regelmatig extreme omstandigheden op, zoals het strand, de bergen of wilt u aanhangers en werktuigen gebruiken tot 1000 kg? Dan is de Leffert FM-90 4WD uw voertuig! Voorzien van lage gearing voor extreem sterke tractie. Tevens beschikt het voertuig standaard over vele extra’s, zoals stuurbekrachtiging, onafhankelijke vering en remschijven, en 350 kg laadvermogen in de laadbak.

Wilt u zelf een Leffert FM-90 4WD transporter of bijbehorende onderdelen en accessoires bestellen, klik dan hier om naar de webshop te gaan.

Indien u meer technische informatie wilt over het voertuig dan kunt u terecht op onze downloads pagina. Hiervoor heeft een account nodig.

Benieuwd hoe de Leffert rijdt?

GEBRUIK WERKTUIGEN

De FM-90 heeft een verzwaard chassis. Dat biedt mogelijkheden om -zowel voor als achter- extra werktuigen aan te bouwen. Montage van schuifbordjes, rolvegers, manegevlakkers, veldspuiten, maaidekjes en zelfs complete driepunts hefrichting behoort tot de mogelijkheden. De toekomstvisie van Frisian Motors – om rijden en werken te combineren in één praktische voertuig is daarmee een feit. Dit laat de investering nog beter renderen. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare hefinrichting.

VEILIG RIJDEN
De Leffert is rondom voorzien van schijfremmen en heeft voor beide stoelen driepunts veiligheidsgordels. Voor elk type terrein zijn de juiste bandprofielen beschikbaar. Zo ervaart u volledig elektrisch rijden en werken op een veilige manier!

100% OP STROOM
Speciaal voor onze voertuigen hebben wij een krachtige accu ontworpen. Onze Lithium accu’s zijn krachtiger, laden sneller op, zijn minder zwaar en gaan drie keer langer mee dan de loodaccu’s. De accu's zijn uitgerust met de nieuwste accu wisseltechniek (AC) en een externe acculader op het lichtnet is de Leffert-transporter overal en altijd binnen acht uur opgeladen (vier uur is optioneel). Meer informatie over de Lithium accu’s vind je op onze Lithium pagina.

Bestel nu de Leffert FM-90 4x4 transporter of bijbehorende onderdelen en accessoires in onze webshop. Voor meer technische informatie over het voertuig verwijs ik u door naar onze downloads pagina. Hiervoor dient u een account aan te maken.

Op maat gemaakt

Ontdek alle mogelijkheden met onze configurator

Vervangbaar

Leffert terreinbanden, set van 4 stuks.
Bestellen
Leffert-90

4WD

De Leffert FM-90 4x4 is enorm krachtig en gemaakt voor uitdagende omstandigheden.
Meer informatie

Hefinrichting

Maak je Leffert nog veelzijdiger met een hefinrichting.
Meer informatie

Technische highlights