Frisian Motors

Fabrikant van elektrische werk- en voertuigen

MVO Nederland

MVO Nederland zet zich in voor het verduurzamen van de bedrijfstak en de druk op de natuur en maatschappij te verlichten. Voor een duurzame economie moet het huidige systeem op de schop. Zo sporen en stimuleren ze bedrijven om hier aan bij te dragen. Aangezien het bedrijfsleven als geen ander in staat is om snel en goed in te spelen op veranderende omstandigheden, dus gelooft MVO Nederland dat ze samen met het bedrijfsleven de snelste en beste resultaten behalen. Zo wordt er ingezet op een groot bedrijvennetwerk, duurzame ontwikkelingsprojecten en een stem in de politiek. Meer informatie over MVO Nederland vind je hier

KONINKLIJKE METAALUNIE

De Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het MKB in de metaalsector. Bij deze sector zitten logischerwijs metaalbedrijven, maar het gaat veel verder dan dat. Zo zijn ook diverse polijsters en bedrijven die veel met electronica – en het meten daarvan – te maken hebben.
U kunt als lid van de Koninklijke Metaalunie bij hen terecht voor een ruim aanbod aan diensten. Zo kunnen ze u bijvoorbeeld helpen met rechtsbijstand, zaken omtrent arbo en uiteraard bezitten ze veel technische kennis. Wilt u hier meer over weten? Ga dan snel naar de website van de Koninklijke Metaalunie.

FEDECOM

Fedecom is de branchevereniging voor mechanisatietechniek. Zij weten als geen ander dat mechanisatie mensenwerk is. En goed gekwalificeerde monteurs zijn schaars. Daar wil Fedecom verandering in brengen door jaarlijks 250 monteurs op te leiden tot specialisten in de machanisatiesector. Vier speerpunten hierbij zijn:
– Hoger instroomniveau
– Samenwerking in sector
– Blijven ontwikkelen
– Opleidingen binnen Fedecom-aanbod

Fedecom heeft inmiddels opleidingspartners door het hele land. Kijk voor hier voor meer informatie over Fedecom.

LEFFERT HUREN BIJ RENTRIC

Rentric verhuurt elektrische transporters en werkvoertuigen die u hier online kan boeken zonder zorgen. Wij zijn het duurzame alternatief voor de gators en site-carrier die vaak nog werken op fossiele brandstoffen. Of golfkarren die onvoldoende trekkracht en weg-toelating bezitten. Geen lawaai, onderhoud en nagenoeg geen brandstofkosten zijn slechts enkele concrete voordelen van de 100% elektrisch aangedreven werkvoertuigen. Te huur voor verschillende doeleinde zoals bijvoorbeeld; evenementen, festivals, bouwprojecten, beurzen, groenvoorziening en in de recreatiesector. Rentric is een dochteronderneming van fabrikant Frisian Motors en daarmee is de techniek en continuïteit goed gewaarborgd. benieuwd naar het huren van een leffert? kijk dan eens op www.rentric.nl

ACES ENERGY

Voor de aandrijving van de Frisian Motors voertuigen en werktuigen wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit Lithium accu’s voor een scherpe prijs. En daar profiteert ook u van als eindgebruiker! Lithium accu’s zijn in alle opzichten beter dan loodaccu’s.
Deze Lithium accu’s worden in Nederland ingekocht bij Aces Energy. Ondanks dat het bedrijf pas in 2015 is opgericht, heeft het men wel gecombineerd 60 jaar ervaring met elektriciteit. De accu’s van het bedrijf worden met name gebruikt voor elektrisch aangedreven schepen en elektrisch aangedreven voertuigen. Kijk voor meer informatie op de website van Aces Energy

BOERDERIJSTROOM

Boerderijstroom is een lokaal initiatief dat onder de vleugels van Greenchoice opereert. Zij bieden lokale groene stroom rechtstreeks van boerderijen uit Noord Nederland aan.

De tarieven zijn – acties daargelaten – gegarandeerd gelijkwaardig als grijze stroom. Wat zeker ook belangrijk is, is dat men een eigen lokaal gezicht heeft. Mocht er onverhoopt problemen ontstaan dan heeft u een vast contactpersoon die calamiteiten voor u oplost en indien noodzakelijk ter plaatse komt. Actie: 25 gratis tankbeurten! Kijk voor meer informatie op www.boerderijstroom.nl.

BRANCHEVERENEGING DOET

DOET is dé branchevereniging voor elektrisch vervoer in Nederland. Het acroniem DOET staat voor Dutch Organisation for Electric Transport. De missie van DOET is het versnellen van de introductie van elektrisch vervoer in Nederland. Dit doen zij door middel van een samenwerking te stimuleren van ondernemers met een core business in elektrisch vervoer. Frisian Motors ondersteunt dit graag en is lid geworden van de eerste branchevereniging in elektrisch vervoer. Voor meer informatie kunt u terecht op https://doetdoet.nl/

SINTEN STUDIEADVIES

Er komt veel kijken bij het aanvragen van bepaalde subsidies. Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare subsidies, is inhoudelijke kennis verreist. Voor deze aanvragen hebben wij een gespecialiseerde subsidieadviseur in huis. Hij zoekt voor uw specifieke situatie naar de beste mogelijkheden en kan een aanvraag indienen of een subsidie project begeleiden. Roelof Veenstra van Sinten Subsidieadvies staat u graag te woord. U kunt Roelof bereiken via subsidies@frisianmotors.com of via 06-11322137.

FA. DUURSMA

Al sinds enige tijd is er een gesloten cabine voor de Leffert FM-50 beschikbaar. Deze set bestaat uit een voorruit, achterruit en twee deuren. Wij krijgen vaak de vraag uit wat voor materiaal deze deuren en ruiten gemaakt zijn. Deze delen zijn gemaakt van polycarbonaat. De deuren van de Leffert FM-50 zijn gemakkelijk uitneembaar, zodat u dus per dag kunt kiezen of u wel of niet met deuren rijdt. Met deze oplossing bent u rondom beschermd tegen wind en regen. De producent van deze ruiten en deuren is Firma Duursma. Kijk voor meer informatie op de website van FA. Duursma.

Baron Assurantiën

Voor het verzekeren van de door Frisian Motors geleverde Leffert elektrische transporters series, hebben wij met Baron Assurantiën een exclusieve overeenkomst opgesteld. Het betreft een op maat gesneden pakket zonder verdere toeters of bellen. waardoor er een betaalbare premie is ontstaan voor deze voertuigklasse: L7e of MMBS T5 / Z1 of Z2 gekeurd. Kijk voor meer informatie op https://www.baronassurantien.nl/verzekeren/.

FREONEN FAN FOSSYLFRIJ FRYSLÂN

Frisian is lid van de Freonen, een club met 100 Friese bedrijven die in 2018 2 weken lang fossielvrij gaan reizen en werken. Deze club is ontstaan omdat er in Fryslân veel gebeurt op het vlak van Duurzame energie. De kans is groot dat ook jij niet weet dat Friesland koploper is in Nederland, want het is een goed bewaard geheim. De Freonen gaan hier verandering in brengen. De Freonen fan Fossylfrij is het duurzaamheidsproject van Culturele Hoofdstad 2018! Kijk voor meer informatie op www.fossylfrij.frl/.