blog

Open dag 2023

Zaterdag 15 april heeft de open dag bij Frisian Motors plaats gevonden. De open dag boot die kans om in de keuken van Frisian Motors te kijken en te spreken over de openstaande vacatures. Daarnaast was er de mogelijkheid om een proefrit te maken. De open dag stond daarnaast in het teken van het 10 jarig jubileum van Frisian Motors. Een aantal speciale Leffert uitvoeringen waren daarom aanwezig. Uitvoeringen, zoals de een bijzondere waterstof Leffert, een ambulance uitvoeren een speciale GWW uitvoering en nog veel meer! 

Daarnaast waren er een aantal innovatieve voertuigen en machines aanwezig. Zo was de elektrische kraan van Gebroeders Kok aanwezig, een elektrische shovel van Veenstra Mechanisatie, het solarteam van het Drachtster Lyceum en een elektrische Carver! Al met al een onvergetelijke dag!