Elektrische toertochten met een Leffert

Elektrische toertochten met een Leffert

Elektrische toertochten met een Leffert

Tijdens het houden van een toertocht wilt u natuurlijk zo geruisloos maar toch wel met een tempo door de natuur heen. Hierin komen de Lefferts van Frisian Motors ideaal aan te pas. De Lefferts zijn met hun elektrische motoren geruisloos maar toch geschikt om mee door ruige paden te gaan. Dat betekent dat het ideaal is voor het organiseren van (natuur)tochten, personenvervoer en pendeldiensten.

Zo zijn de FM-80 en de FM-100 4X4 de veelzijdige werkpaarden voor deze taak. Beiden zijn namelijk al beschikbaar met zitplekken voor 4 personen, dit kan zelfs nog opgeschaald worden naar 6 persoons. Dit samen met de krachtige elektrische motor maakt de Lefferts ideaal. Met deze elektrische motor kunnen snelheden worden bereikt tot en met 40 kilometer per uur. Daarbij zorgen de accu’s voor een actieradius van 60 – 80 kilometer. Daarnaast vergen de Lefferts weinig onderhoud, en hoeven ze dus niet vaak stil te staan. Al met al kunt u dus 4 tot 6 klanten per voertuig op een comfortabele manier laten zitten en genieten van de omgeving. En overmeester met zowel de tweewiel aangedreven FM-80 als met de vierwiel aangedreven FM-100, de modderige paden of ruige terreinen met gemak!

Met deze Lefferts UTV zijn verschillende doeleinden te behalen. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan fantastische teamuitjes, natuurexcursies, puzzeltochten en rondritten. Oftewel er zijn tal mogelijkheden voor een leuk verdienmodel met onze elektrische voertuigen en inmiddels zijn ze een bewegen begrip in deze branche. Heeft u een camping of beheert u een recreatie- of natuurgebied dan komen wij graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Voordelen voor u

Wij hebben als Frisian Motors ook een concept liggen. Dit concept is simpel, u verhuurt de elektrische voertuigen voor rondritten inclusief een begeleidende gids, eventueel aan te kleden met pitstops van aansprekende bezienswaardigheden en bijvoorbeeld afsluitend met een heerlijke kopje koffie of versnaperingen. U vraagt een vaste prijs per zitplaats per rit en kunt dan vooraf precies u verdienmodel in beeld krijgen. U hoeft alleen maar te werken aan zoveel mogelijk promotie en een volle bezetting.

Frisian Motors kan u ontzorgen met de juiste voertuigen op stroom die ruimschoots aan alle regelgeving en veiligheden voldoen en op de openbare weg mogen rijden. Bovendien zijn ze ook nog stoer en een geweldige eyecatcher. De investeringen en verdere kosten zoals verzekeringen, onderhoud kunnen worden verpakt in een lease constructie en vormen een behapbaar maandbedrag.

Ben u nou enthousiast geworden? Vraag vandaag nog onze brochure op en u ontvangt gratis als bijlage het financiële rekenmodel. Ook kunt u eens op de websites van Eko tours of Ecosafari Terschelling kijken. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Minder C02-uitstoot

Volledig elektrisch

De Leffert FM-80 en de Leffert FM-100 4X4 zijn beide uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC). Met een bijgeleverd externe acculader kunt u de accu’s van dit voertuig opladen op het lichtnet. Opladen met de standaard lader duurt acht uur en met de versnelde lader (optioneel) wordt de laadtijd verlaagd tot slechts vier uur. Voor dit voertuig maken wij gebruik van de onderhoudsvrije AGM-accutechniek. Deze accu’s staan bekend om hun stabiliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn ze voor 99% recyclebaar, dus extra goed voor het milieu. Ook hebben we speciaal voor onze voertuigen Lithium accu’s laten ontwerpen. Deze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina.

Samenstellen

Op basis van de wensen van de klant, kunnen wij zowel het uiterlijk als de techniek aanpassen. Voor zakelijke gebruikers geldt dat zij in bepaalde gevallen gebruik kunnen maken van subsidieregelingen van de overheid, zoals de Vamil (willekeurige afschrijving) en de MIA (extra aftrekmogelijkheid van de fiscale winst). Ervaar zelf het samenstellen van een voertuig in onze configurator.

Op maat gemaakt

Ontdek alle mogelijkheden met onze configurator

Technische highlights FM-80

Technische highlights FM-100 4X4