fbpx
Dierentuin 1

Fabriek voor slim elektrisch rijden en werken 

BEHOUD DE NATUURLIJKE STILTE VAN DE DIERENTUIN MET DE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN TOEKOMST.

Het schreeuwen van de apen, het trompetten van de olifant en het fluiten van de vogels. Al deze geluiden zorgen voor een natuurlijke rust in de dierentuin, deze rust wil iedereen kost wat het kost behouden. Uitermate geschikt hiervoor is de geruisloze maar wendbare FM-50, maar zeker ook de stille maar multifunctionele FM-80 kan dit beoogden. Zo wordt niet alleen de rust bewaard, maar ook het milieu met deze elektrische voertuigen.

FM-50

Geruisloos, maar wendbaar

Dierentuin 2

FM-80

Stil, maar multifunctioneel

Dierentuin 3

Naast dat de Lefferts een stukje comfort zullen bieden, bieden ze ook functionaliteit voor de gebruiker.

 

Zo heeft de FM-50 door zijn formaat een hoge wendbaarheid. Ideaal voor het verrichten van klein onderhoud aan het park. Hier kan worden gedacht aan werkzaamheden zoals het opruimen van snoeiafval, het meenemen van vuilniszakken van de prullenbakken op het park en nog veel meer.
Hiernaast zijn de beide Lefferts ook uitermate geschikt voor het vervoeren en of verplaatsen van personeel, deze rol zullen de Lefferts zonder problemen vervullen.

 

Hier komt dan ook het multifunctionele van de FM-80 naar voren. Afhankelijk van de configuratie die de gebruiker kiest, kan er naast het vervoeren van vier personen ook spullen worden meegenomen in de laadbak. Maar bij vier zitplaatsen hoeft het niet te blijven. De FM-80 heeft ook als optie om de laadbak te vervangen door een bankje, hierdoor zullen er twee extra zitplaatsen beschikbaar komen. Tevens kan er dan ook een trekhaak gemonteerd worden, waardoor de gebruiker alsnog spullen mee kan nemen doormiddel van een aanhanger.

 

Zoals eerder vermeld kan de laadbak worden vervangen voor twee extra zitplaatsen. Hierdoor zal de FM-80 van vier naar zes zitplaatsen gaan, de gebruiker zal dan als voordeel gaan merken dat het vervoeren en of verplaatsen van personeel op het park wel heel gemakkelijk wordt. Maar dit is niet het enige voordeel.
Door die extra zitplaatsen is de Leffert ook uitermate geschikt voor het geven van excursies, dit kan op parken zijn maar ook in de vrije natuur is de Leffert ervoor geschikt.

 

Zo is Eko-Tours u hier in voorgegaan, klik hier en lees daar meer over!

 

VOLLEDIG ELEKTRISCH

De Lefferts zijn uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC). Met een bijgeleverd externe acculader kunt u de accu’s van dit voertuig opladen op het lichtnet. Opladen met de standaard lader duurt acht uur en met de versnelde lader (optioneel) wordt de laadtijd verlaagd tot slechts vier uur. Voor dit voertuig maken wij gebruik van de onderhoudsvrije AGM-accutechniek. Deze accu’s staan bekend om hun stabiliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn ze voor 99% recyclebaar, dus extra goed voor het milieu. Ook hebben we speciaal voor onze voertuigen Lithium accu’s laten ontwerpen. Deze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina 

TECHNISCHE HIGHLIGHTS FM-50

 

– Standaard geleverd met kenteken
– Snelheid 55 km/uur
– Actieradius 60-80 kilometer
– Multifunctionele toepassing
– Geen BPM, wegenbelasting en bijtelling
– Tanken voor nog geen 3 euro
– Subsidiemogelijkheden
– Ook verkrijgbaar op landbouwkenteken

Download hier de folder van de Leffert FM-50 Transporter.

Dierentuin 4

TECHNISCHE HIGHLIGHTS FM-80

 

– Standaard geleverd met landbouw T5 kenteken
– Snelheid 40 km/uur
– Actieradius 60-80 kilometer
– Multifunctionele toepassing
– Geen BPM, wegenbelasting en bijtelling
– Tanken voor nog geen 3 euro
– Subsidiemogelijkheden

Download hier de folder van de Leffert FM-80 Transporter.