fbpx

De nieuwe personenaanhanger afgeleverd bij de Stichting Weldadig Oord! Deze nieuwe personenaanhanger heeft in totaal plaats voor 6 personen, waardoor je in combinatie met de Leffert FM-100 of Leffert FM-80 in totaal plaats hebt voor wel 12 personen! De personenaanhanger maakt gebruik van het chassis van de FM-80! Hierdoor is het voertuig goed bestand tegen ruige terreinen!

De personenaanhanger is perfect voor het ontdekken van de koloniën! Door het chassis van de FM-80 is de personenaanhanger bestand tegen ruige terreinen, zoals bospaden en onverharde wegen. Daarnaast is er op aanvraag van Stichting Weldadig oord plaats gemaakt voor een rolstoelplek! Oftewel plezier voor iedereen! Deze personenaanhanger is perfect voor de Leffert FM-80 of Leffert FM-100. Met deze voertuigen kun je het totale aantal passagiers opschroeven naar wel 12 personen per excursie!

Stichting Weldadig Oord is sinds juli uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Hiermee erkent het werelderfgoedcomité van UNESCO de wereldwijde waarde van de landbouwkoloniën voor armoedebestrijding in Veenhuizen, Frederiksoord-Wilhelminaoord en in de Belgische Kolonie Wortel.

personenaanhang-weldadig-oord

Doormiddel van een belevingstocht met de elektrische Kolonie Express organiseert Stichting Weldadig oord tochten door de koloniën. Met deze belevingstocht kun je op een duurzame manier de Koloniën van Weldadigheid ontdekken op een hele andere manier.

Wil je deze interessante belevingstocht graag meemaken? Neem dan een kijkje op de website van Stichting Weldadig Oord!