Frisian Motors

Fabrikant van elektrische werk- en voertuigen

LEFFERT HUREN BIJ VERNO

Het is mogelijk om een Leffert te huren. De verhuur doet Frisian Motors in samenwerking met Verno BV. Zij zijn al 40 jaar een begrip in het verhuren van machines en bouw- en evenementenmateriaal. De Leffert is te huur en is geheel aangekleed in de huisstijl van Verno BV. De maximale snelheid van de Leffert bedraagt 30 km/u. Laadvermogen bedraagt 340 kg. Kijk voor meer informatie op www.verno.nl.

ACCUSERVICE LIJNEMA

De producten van Frisian Motors zijn 100% elektrisch. De accu’s in onze producten zijn Zenith accu’s. Deze worden geproduceerd door een Italiaanse fabrikant.

Om de betrouwbaarheid en kwaliteit van de accu’s verder te waarborgen, heeft Frisian Motors een exclusieve partner gevonden in Accuservice Lijnema uit het Groningse Roodeschool. Lijnema staat er garant voor dat de accu’s in optimale conditie opgeslagen worden en dus uiteindelijk met maximale rendement in de machine komt te zitten. Kijk voor meer informatie op www.lijnema.nl.

BOERDERIJSTROOM

Boerderijstroom is een lokaal initiatief dat onder de vleugels van Greenchoice opereert. Zij bieden lokale groene stroom rechtstreeks van boerderijen uit Noord Nederland aan.

De tarieven zijn – acties daargelaten – gegarandeerd gelijkwaardig als grijze stroom. Wat zeker ook belangrijk is, is dat men een eigen lokaal gezicht heeft. Mocht er onverhoopt problemen ontstaan dan heeft u een vast contactpersoon die calamiteiten voor u oplost en indien noodzakelijk ter plaatse komt. Actie: 25 gratis tankbeurten! Kijk voor meer informatie op www.boerderijstroom.nl.

BRANCHEVERENIGING DOET

 

DOET is dé branchevereniging voor elektrisch vervoer in Nederland. Het acroniem DOET staat voor Dutch Organisation for Electric Transport. De missie van DOET is het versnellen van de introductie van elektrisch vervoer in Nederland. Dit doen zij door middel van een samenwerking te stimuleren van ondernemers met een core business in elektrisch vervoer. Frisian Motors ondersteunt dit graag en is lid geworden van de eerste branchevereniging in elektrisch vervoer. Voor meer informatie kunt u terecht op https://doetdoet.nl/

SINTEN SUBSIDIEADVIES

 

Er komt veel kijken bij het aanvragen van bepaalde subsidies. Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare subsidies, is inhoudelijke kennis verreist. Voor deze aanvragen hebben wij een gespecialiseerde subsidieadviseur in huis. Hij zoekt voor uw specifieke situatie naar de beste mogelijkheden en kan een aanvraag indienen of een subsidie project begeleiden. Roelof Veenstra van Sinten Subsidieadvies staat u graag te woord. U kunt Roelof bereiken via subsidies@frisianmotors.com of via 06-11322137.

FA. DUURSMA

 

Al sinds enige tijd is er een gesloten cabine voor de Leffert FM-50 beschikbaar. Deze set bestaat uit een voorruit, achterruit en twee deuren. Wij krijgen vaak de vraag uit wat voor materiaal deze deuren en ruiten gemaakt zijn. Deze delen zijn gemaakt van polycarbonaat. De deuren van de Leffert FM-50 zijn gemakkelijk uitneembaar, zodat u dus per dag kunt kiezen of u wel of niet met deuren rijdt. Met deze oplossing bent u rondom beschermd tegen wind en regen. De producent van deze ruiten en deuren is Firma Duursma. Kijk voor meer informatie op www.faduursma.nl

Delen op: