FM-80 Cargo Lithium 2WD 1

Frisian Motors

Fabrikant van elektrische werk- en voertuigen

DE LEFFERT FM-80 Cargo Lithium

 

Frisian Motors krijgt steeds vaker de vraag naar een elektrische transporter met een extra lange bak. Om dat de verlengde laadbak op de FM-50 van 130 cm niet altijd voldeed moest er gezocht gaan worden naar iets nieuws. Vanuit die vraag is er begonnen met het maken van tekeningen en constructie berekeningen. En na enkele maanden was hij klaar: De FM-80 Cargo Lithium.
De basis is de welbekende FM-80. De verlengde versie van de FM-50 die voornamelijk voor personen vervoer gebruikt wordt.

Standaard is het voertuig voorzien van stuurbekrachtiging en heeft daardoor een soepel rijgedrag. Verzwaarde vering en een zeer robuuste cabine met polyester dak. Dit volledig elektrische voertuig is vrijwel geruisloos, milieuvriendelijk en behoeft weinig onderhoud. De Leffert FM-80 Cargo Lithium wordt veelal gebruikt voor het zware werk waarbij zonder het gebruik van een kar veel vervoert dient te worden.
Het voertuig wordt geleverd met een landbouw T5 certificaat voor gebruik op de openbare weg, u dient dus te beschikken over een auto- of tractor rijbewijs. De maximale snelheid bedraagt 50 km/uur. De actieradius is circa 60 km.

VOLLEDIG ELEKTRISCH

 

De Leffert FM-80 is uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC). Met een bijgeleverd externe acculader kunt u de accu’s van dit voertuig opladen op het lichtnet. Opladen met de standaard lader duurt 4-5 en met de versnelde lader (optioneel) wordt de laadtijd verlaagd tot slechts 2.5 uur. Voor dit voertuig word als eerste standaard gebruik gemaakt van Lithium ion accu’sDeze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s die normaal standaard is dit type voertuig voorkomt. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina 

SAMENSTELLEN

 

Op basis van de wensen van de klant, kunnen wij zowel het uiterlijk als de techniek aanpassen. Voor zakelijke gebruikers geldt dat zij in bepaalde gevallen gebruik kunnen maken van subsidieregelingen van de overheid, zoals de Vamil (willekeurige afschrijving) en de MIA (extra aftrekmogelijkheid van de fiscale winst).

TECHNISCHE HIGHLIGHTS

 

– Standaard geleverd met landbouw T5 kenteken
– Lithium accu’s
– Snelheid 50 km/uur
– Actieradius 60 kilometer
– 400 kg laadvermogen
– Multifunctionele toepassing
– Geen BPM, wegenbelasting en bijtelling
– Tanken voor nog geen 3 euro – Subsidiemogelijkheden

Download hier de folder van de Leffert FM-80 Cargo Lithium.

FM-80 Cargo Lithium 2WD 2
FM-80 Cargo Lithium 2WD 3
FM-80 Cargo Lithium 2WD 4
FM-80 Cargo Lithium 2WD 5
FM-80 Cargo Lithium 2WD 6
FM-80 Cargo Lithium 2WD 7
FM-80 Cargo Lithium 2WD 8
FM-80 Cargo Lithium 2WD 9