fbpx
FM-55 Elektrische Transporter 1

Frisian Motors

Fabrikant van elektrische werk- en voertuigen

LEFFERT FM-55 TRANSPORTER!

U wilt op een snelle manier uit kunnen stappen, maar de kracht en snelheid van de FM-50? Dan is de FM-55 het voertuig voor u! Door de functionele bankjes is het geen enkel probleem om snel uit te stappen.Het voertuig oogt stoer en overmeesterd elk terrein of u nu op het strand rijd of de in de bossen! Daarnaast is de functionaliteit enorm, ideaal voor het vervoeren van klein materieel, zoals gereedschappen of een bosmaaier.

De FM-55 kan geheel worden samengesteld, naar uw wensen en behoeftes. Een klein voorproefje van de mogelijkheden? Neem dan een kijkje bij de configurator!

FM-55-op-zandpad-2

         Scrol naar beneden of klik hier voor meer foto’s

Of bel naar : 0512- 767 100


 

FM-55 Elektrische Transporter 2

 

ALS BEDRIJF VOLLEDIG ELEKTRISCH RIJDEN?

De FM-55 wordt standaard geleverd met de onderhoudsvrije loodaccu’s. Deze accu’s zijn speciaal ontworpen voor onze elektrische voertuigen. De AGM loodaccu’s worden geleverd met een volautomatische lader. Dat betekent dat de accu kan worden aangesloten op het lichtnet. Wanneer de accu’s vol zijn slaat de lader automatisch uit en gaat over op een druppelstand. Hierdoor blijft de accu tijdens geen gebruik goed onderhouden. Binnen een tijd van 8 uren is het accupakket weer opgeladen.

Optioneel zijn er ook verbeterde en krachtigere accu’s beschikbaar. Hiervoor hebben we nieuwe accu’s ontworpen voor onze voertuigen. Onze Lithium accu’s zijn krachtiger, laden sneller op, zijn minder zwaar en gaan drie keer langer mee dan de loodaccu’s. Meer informatie over de Lithium
accu’s vind je op onze Lithium pagina.

Bestel nu de Leffert FM-55 transporter of bijbehorende onderdelen en accessoires in onze webshop. Voor meer technische informatie over het voertuig verwijs ik u door naar onze downloads pagina. Hiervoor dient u een account aan te maken.


 

TECHNISCHE HIGHLIGHTS:

  • Standaard geleverd met kenteken
  •  Snelheid 60 km/uur
  •  Actieradius 60-80 kilometer
  • Multifunctionele toepassing
  • Geen BPM, wegenbelasting en bijtelling
  •  Tanken voor nog geen 3 euro
  •  Subsidiemogelijkheden
  • Ook verkrijgbaar op landbouwkenteken

Wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor subsidie of bent u benieuwd hoeveel u eventueel kan krijgen? 

FM-55 Elektrische Transporter 3
FM-55-in-de-bos
FM-55-zijaanzicht
FM-55-binnenkant