Frisian Motors

Fabrikant van elektrische werk- en voertuigen

DE FM-50

Je vrijwel geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruwe terreinen, strand, bos of juist indoor. Dat maakt de volledig elektrische Leffert FM-50 van Frisian Motors mogelijk. De Lefferts werkvoertuigen worden geassembleerd in onze Nederlandse fabriek. Deze 100% elektrische aangedreven voertuigen zijn stoer en stevig gebouwd. Bovendien is de functionaliteit enorm groot. Standaard levert Frisian Motors deze transporter op kenteken, zodat het voertuig is toegelaten voor gebruik op de openbare weg. De actieradius is mede afhankelijk van de omstandigheden en bedraagt 60-80 km. De maximale snelheid van de Leffert FM-50 is 60 km/uur.

Najaarsactie! FM-50 met accessoirepakket van €1127,- voor €399,- klik snel hier voor meer informatie.

Wilt u zelf een Leffert FM-50 transporter of bijbehorende onderdelen en accessoires bestellen, klik dan hier  om naar de webshop te gaan.

Indien u meer technische informatie wilt over het voertuig dan kunt u terecht op onze downloads pagina. Hiervoor heeft een account nodig.

100% op stroom

 Uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC) en een externe acculader op het lichtnet is de Leffert-transporter overal en altijd binnen acht uur opgeladen (vier uur is optioneel). Het voertuig is standaard voorzien van de onderhoudsvrije AGM-accutechniek. Dit type accu is zeer stabiel in gebruik en voor 99% recyclebaar. Optioneel kunnen zwaardere accupakketten toegepast worden. Ook zijn er lithiumaccu’s beschikbaar.  Als u niet goed weet welke accu’s het beste voor u situatie zijn of wilt u gewoon meer weten over de accu mogelijkheden? Dan kan Frisian Motors u helpen met advies op maat of u kunt ook altijd een kijkje nemen op onze Lithiumpagina.

Uiterlijk

Afhankelijk van de gebruikswensen kan het voertuig niet alleen technisch, maar ook qua uiterlijk geheel naar wens van de klant worden samengesteld. Zakelijke gebruikers kunnen in sommige gevallen gebruik maken van subsidieregelingen van de overheid. Bij specifieke gebruiksdoeleinden zijn er tal van accessoires beschikbaar, die het voertuig multifunctioneel maken. Denk hierbij aan verlengde of geheel gesloten laadbakken of een gesloten (verwarmde) cabine. Zelfs een uitvoering als verlengde vierzitter behoort tot de mogelijkheden.

Stil & Efficiënt

Dankzij de elektrische aangedreven motor is het voertuig super stil en efficiënt in gebruik. Je hoeft geen rekening te houden met dure brandstof kosten en omdat het voertuig geruisloos is, is het perfect voor bijvoorbeeld het jagen of het vervoeren van gasten. Het materiaal van het voertuig is robuust en comfortabel. De Lefferts serie staat er om bekend dat ze tegen een stootje kunnen.

Onze Service

Wij vinden het belangrijk dat u de beste keuze maakt, daarom bekijken we graag u persoonlijke situatie. Waar wilt u het voertuigen voor gaan gebruiken? Moeten er veel kilometers worden gemaakt of juist niet? Moet het voertuig veel op onverharde wegen rijden? Zijn meerdere zit plekken wenselijk? Dit zijn vragen die we graag met u doornemen om zo het beste voertuig voor uw situatie te ontwikkelen. Tevens hebben wij specialistische monteurs in dienst die u altijd kunnen helpen als er een technisch mankement voorkomt. Zowel telefonisch of met wats-app kunt u ons bereiken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Lukt het niet kunnen wij natuurlijk altijd een monteur langs sturen.

Onderhoud & Levensduur

Zowel de AGM accu’s als de Lithium accu’s zijn onderhouds vrij. Elk jaar plannen wij een nul beurt in om het voertuig te controleren voor eventuele mankementen. De levensduur is van de AGM accu’s zijn gemiddeld vier a vijf jaar. Het gebruik van het voertuig heeft hier wel invloed op. Lithium accu’s gaan nog langer mee als de lood accu’s. Wilt u meer weten over de accu mogelijkheden, bekijk dan deze video.

Technische Highlights

– Standaard geleverd met kenteken
– Snelheid 60 km/uur
– Actieradius 60-80 kilometer
– Multifunctionele toepassing
– Geen BPM, wegenbelasting en bijtelling
– Tanken voor nog geen 3 euro
– Subsidiemogelijkheden
– Ook verkrijgbaar op landbouwkenteken

Download hier de folder van de Leffert FM-50 Transporter.

Heeft u nog een voertuig staan, die u graag wilt inruilen of bent u gewoon benieuwd hoeveel u er nog voor zou kunnen krijgen? Frisian Motors geeft u een eerlijke prijs

Benieuwd hoe de Leffert rijdt? Vraag geheel vrijblijvend een proefrit aan!

Wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor subsidie of bent u benieuwd hoeveel u eventueel kan krijgen? Frisian Motors zoekt het voor u uit!