fbpx

Vorig jaar zijn er als een eerste pilot 10 wagens geleverd aan Boels. Afgelopen week heeft Boels geïnvesteerd in een grote order voor het Friese Frisian Motors van 48 elektrische terreinvoertuigen. Deze elektrische Lefferts verhuurt Boels door geheel Europa! Hierin dragen Boels en Frisian Motors bij aan een mooie stap richting een CO2 neutrale toekomst!

Vorige week was het zover! Een handtekening op de offerte voor 48 nieuwe elektrische Lefferts. Boels had al 10 Lefferts gekocht en na een succesvolle proefperiode heeft Boels het totale aantal elektrische Lefferts opgeschroefd naar 58. De 58 elektrische transporters worden in heel Europa ingezet!

De samenwerking tussen Frisian Motors en Boels is een mooie stap richting een duurzame samenleving. Boels Rental is in de afgelopen jaren druk bezig met het verduurzamen van haar verhuurvloot. Aangezien elektrische machines in de bouw, infra en evenementenbranche een hot item is. Investeert Boels in een hoop elektrische machines. Zo hebben ze de afgelopen jaren geïnvesteerd in elektrische Shovels, verreikers, hoogwerkers, etc. En nu dus de elektrische Leffert van Frisian Motors.

 

 

boels-rental-offerte

De elektrische site carrier is een handig transportvoertuig om mensen en goederen op korte afstand te vervoeren. De Leffert is geschikt voor het trekken van aanhangers, terreinvaardig en wordt geleverd met wegtoelating. Oftewel je kunt met de terreinwagen gewoon op de openbare weg en middels een kenteken onmisbaar voor vele doelgroepen.

Één van de voertuigen die Boels Rental heeft besteld is de elektrische Leffert FM-100 4×4. De eerste 4wd vierzitter van Europa! Dit is een 4×4 uitvoering met veel vermogen. Waardoor het rijden over onverharde paden geen probleem is! Daarnaast wordt de FM-100 4×4 standaard geleverd met wegtoelating, oftewel de Leffert mag de openbare weg op. Door de toevoeging van de Leffert FM-100 4×4 biedt Frisian Motors nu 5 verschillende elektrische voertuigen aan.

Frisian motors is een assemblage fabrikant die de techniek beheerst om praktische elektrisch aangedreven voer- en werktuigen in Nederland te introduceren. Daarbij is de missie van Frisian Motors dat deze voertuigen een prijsniveau bezitten gelijkwaardig aan een brandstofmodel. Alleen op deze wijze is het voor iedereen mogelijk om te werken aan een verbetering van het milieu en direct gebruik te kunnen maken van de vele praktische voordelen van elektrische voertuigen. Zo zijn ze stiller in gebruik en door minder bewegende delen heeft u minder slijtage en dus minder onderhoud. Uiteraard bespaart u flink op de brandstofkosten en kunt u tanken wanneer en waar u maar wilt. “Je stopt gewoon de stekker in het stopcontact” zo simpel kan het zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen met via 0512-767100 of info@frisianmotors.com