Nieuws

Beleef de elfwegentocht met Frisian Motors!

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.97″ background_layout=”light”]

Zaterdag 14 juli doet Frisian Motors mee aan de Elfwegenparade. De langste parade met elektrische voertuigen ooit! Een wereldrecord. En wij willen u ook uitnodigen voor deze recordpoging in combinatie met een kennismakingsdag van de Leffert transporters. Samen met andere gebruikers en geïnteresseerden van Frisian Motors voertuigen maken wij er een unieke dag van!!.

Op zaterdag 14 juli zal Frisian Motors zonnepark de Griene Greide te Garijp gebruiken als startlocatie voor de Elfwegenparade. Dit is het grootste zonnepark van Nederland met maar liefst 27.000 zonnepanelen. De Elfwegentocht parade start op de N31 van Drachten naar Leeuwarden, tussen Garijp en Nijega. Rijkswaterstaat sluit maar liefst 13,5 kilometer snelweg voor ons af. Ook wordt de naastgelegen vaart voor duurzame vaartuigen op het water afgesloten. De tocht beweegt zich naar het centrum van Leeuwarden waar een groot publiek de hele stoet kan bewonderen. De stoet eindigt rondom de Elfstedenhal op het WTC terrein. Wij rijden met maar liefst 20 of meer van onze Lefferts voertuigen in deze parade!

Wat kunt u verwachten

Naast het meerijden in de Elfwegenparade wordt u ontvangen met koffie en gebak bij het zonnepark. Hier ontmoet u vele andere LEFFERT rijders en geïnteresseerden . We wisselen graag ervaringen uit of laten u kennis maken met onze voertuigen. Na afloop rijden we samen weer terug bij het zonnepark.

Komt u ook? Graag ontvangen wij wel een aanmelding van u. Uw gegevens en aantal personen kunt u mailen naar stefan@frisianmotors.com of bellen met 0512-767100.

Voorlopige tijdsplanning

8:15-8:45 Inloop

8:15-9:15 Koffie, gebak en mogelijkheid tot informatie voorziening zonnepark en FM

9:15-9:25 Opstellen en vertrek naar Elfwegenparade N31 (3 km rijden)

9:25-9:35 Aankomt N31 en inschrijven(voor record) bij Elfwegenparade

11.00-12:30/13:00 Elfwegenparade van Garijp naar Frieslandplein (WTC) leeuwarden.

12:30/13:00 -14.00 Pop-up markt op het WTC terrein

14:00-14:45 Terugrit naar zonnepark (voertuigen met te weinig actieradius worden terug gebracht)

15:00-17:00 BBQ verzorgd door Frisian Motors

 

Meer weten over de elfwegentocht en de parade? kijk op www.elfwegentocht.nl

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie