Frisian Motors

Fabrikant van elektrische werk- en voertuigen

RIMMERT FM-170: DE NIEUWE ELEKTRISCHE ZEROTURN ZITMAAIER

 

Na het succes van de eerste  FM-70 serie zijn we begonnen aan de ontwikkeling van de opvolger: de FM-170. Een volwaardige zero-turn maaier voor groot particulier en semiprofessioneel gebruik.

De machine heeft 2 wielmotoren en 2 motoren direct op het maaidek, een 48 volt systeem met een totaal vermogen van 5 KW. In basis geleverd met Lithium accu’s en maaitijd van circa 1 uur. Door de optionele modulaire accu’s kan de maaitijd maximaal 3 uren bedragen en is dan goed voor meer dan 10.000 m2 maaien per accu lading. De laadtijd bedraagt 3 uur en optioneel snelladen binnen 1.5 uur is mogelijk.

Een revolutie in de markt, stil, zuinig, comfortabel en een stuk minder onderhoud zijn de kernwoorden die de Rimmert uniek maken. Voor bedrijven is er een fiscale subsidie mogelijk tot wel 38% mia/vamill. Vanaf medio april 2017 is er een demonstratie model beschikbaar en de leverbaarheid zal in het voorjaar van 2017 zijn.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of u aanmelden voor de inschrijving op basis van reservering en als eerste geleverd krijgen, stuur dan een email naar info@frisianmotors.com met uw NAW gegevens, dan houden we u automatisch op de hoogte met tussentijdse updates.


Download hier de folder van de Rimmert FM-170 Zeroturn Zitmaaier.

Delen op: